Post Jobs

Een nieuwe baan

Een nieuwe baan

Algemeen:
Op het moment dat je op zoek gaat naar een nieuwe baan heb je legio mogelijkheden uit verschillende Werving & Selectie bureaus die allemaal de ideale vacature voor je hebben.

Waarom zou je dan toch met ons in zee gaan?
Wij leveren maatwerk, kennen een transparante werkwijze en informeren je voortdurend over de voortgang van je sollicitatie.

Werving & Selectie:
Wij werken klant georiënteerd. Onze klanten bevinden zich heel Nederland, maar vooral in Twente. Ben jij hoger opgeleid of een ervaren profesional? Bekijk dan met enige regelmaat onze uitdagende vacatures;

De procedure:
Na ontvangst van je CV informeren wij je zo spoedig mogelijk over je kandidatuur.
Het kan zijn dat wij naar aanleiding van de toegezonden informatie onvoldoende aanknopingspunten zien om je als kandidaat in beschouwing te nemen. Dit laten we je dan uiteraard weten.

Ook kan het zijn dat er op het moment van je reactie geen passende banen voorhanden zijn maar dat wij je gegevens graag in file wil houden. Ook hierover informeren we je uiteraard.

In het geval ik denk dat er voldoende aanknopingspunten te vinden zijn in je informatie en wij passende mogelijkheden hebben nodigen wij je uitnodigen voor een eerste oriënterend gesprek.

Oriënterend gesprek:
Tijdens dit gesprek zal nader ingegaan worden op jou als persoon, jij als werknemer en op je persoonlijke wensen voor wat betreft een nieuwe baan. Denk hierbij aan regio, salaris, aantal uren werken, etc. Na afloop van het gesprek informeren we je over vervolgstappen en over onze bevindingen naar aanleiding van het gesprek. Je krijgt de vervolgprocedure uitgelegd en je profiel zal worden besproken.

Voorstellen op vacature:
In het geval het oriënterende gesprek positief verlopen is zullen wij je introduceren bij de betreffende opdrachtgever. Je originele CV wordt dan naar onze opdrachtgever gestuurd voorzien van je profiel.

Shortlist:
In het geval je een positief oriënterend gesprek met ons hebt gevoerd maar er doen zich niet direct passende mogelijkheden voor willen wij je graag op onze shortlist plaatsen. Kandidaten op de shortlist bespreken wij regelmatig met onze klanten (uiteraard anoniem) en bij toekomstige vacatures hanteren wij eerst onze shortlist.

Gesprekken bij onze opdrachtgevers:
In onderling overleg verzorgen wij de planning van je gesprekken bij onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers koppelen hun bevindingen aan ons terug. Wij stellen het bijzonder op prijs ook jouw bevindingen van je gesprek te horen.

Referenties:
Uitsluitend na jouw toestemming en indien gevraagd door onze opdrachtgevers checken wij referenties.